Születésnapi limuzin

Születésnapi limuzin bérlés: Hogyan kell foglalni?

Ahhoz, hogy pontosan azt az autót kapja a születésnapjára, amit szeretne, jobb, ha előre megrendeli, ha telefonon hív minket. Menedzsereink részletesen beszámolnak a flotta modelljeiről, és részletesen válaszolnak a limuzinok bérlésével és megrendelésével kapcsolatos kérdésekre. Az előzetes foglalás előnye a nagyobb választék és a kívánt autó elérhetősége (különösen a csúcsidőszakokban).

Cégünk munkatársai a következő részletek alapján bérelnek limuzinokat: az ünnepség stilisztikája, a vendégek száma, az ügyfél preferenciái és egyéb. Cégünk nagy autóparkja még a legválogatósabb ügyfeleket is kielégíti: a klasszikus Chrysler 300C szedántól a brutális terepjáró Hummer H2-ig számos modellt kínálunk. Egy lenyűgöző limuzinban való utazás a születésnapján új érzelmek hurrikánját hozza a születésnapos fiúnak és a vendégeknek!

Születésnapi limuzin bérlés: árak és árnyalatok

Fontos kérdés a születésnapi buli tervezésekor: mennyibe kerül egy limuzin bérlése (foglalása)? Luxusautó bérlést kínálunk kedvező áron 10.000 Ft/órától.

Az üdülőautó foglalásának ára a következő szempontok alapján alakul ki

  • Gyártmány és kapacitás
  • A hét napja (hétköznap vagy hétvége)
  • A bérlés időtartama
  • szezonalitási tényező

Cégünknél valóban olcsón bérelhet limuzint a születésnapjára. Rugalmas kedvezményrendszerrel és különféle promóciókkal/bónuszokkal rendelkezünk. Javasoljuk, hogy olvassa el a “StarCars” cég értékelését a boldog ügyfelektől.

Limuzin szolgáltatás gyermekszülinapokra – Egy gyermek álma!

Munkatársaink segítenek Önnek megszervezni a gyermekek számára egy vidám eseményt. Megtalálja a megfelelő limuzint gyermeke születésnapjára (a gyermek értékelni fogja ezt az ajándékot). Minden jármű kényelmes kanapékkal, légkondicionálóval, erős akusztikával, fényrendszerrel és egyéb szép extrákkal van felszerelve. A kis vendégek a partin imádni fogják az utazást (sétálást) egy ilyen stílusos autóban!

Limuzin rendelés születésnapra Budapesten

A sikeres parti és az ügyfelek mosolygó arca a fő célunk. Sűrű a napirendje, és nincs ideje eljönni az irodába, hogy személyesen kössön limuzinbérleti szerződést? A szállítási költségeket átvállaljuk, és a futárral történő kiszállítást díjmentesen megszervezzük.

Cégünknél 6-tól 30 főig terjedő gyermekzsúrra is rendelhet limuzint gyermek születésnapjára. A pozitív hangulat és a felejthetetlen érzelmek garantáltak a rendezvény minden vendégének! Naponta és éjjel-nappal fogadunk kéréseket, a nap 24 órájában. Hívjon fel minket, egyeztetünk egy időpontot!