Sofőr egy esküvőre

Az Esküvői sofőr szolgáltatás minden olyan ügyfél számára elérhető, aki cégünktől bérel autót a konvojához. Ezzel a szolgáltatással 100%-ig biztos lehet benne, hogy időben eljut az anyakönyvi hivatalba és a tervezett fotózási helyszínekre. Sofőrjeink jól tájékozódnak a városban, és jó előre átgondolják az útvonalat. Ezenkívül mindig udvariasak és pontosak.

Milyen sofőrrel vezetett esküvői autókat kínálunk bérbeadásra budapesti lakosoknak?

  • Limuzinok. Nagyszerű választás azok számára, akiknek luxus sofőrrel vezetett járműre van szükségük budapesti vagy vidéki esküvőjükre; modelltől függően 6-tól 30 vendég befogadására alkalmas.
  • Kisbuszok. Ideális, ha nagyszámú vendéggel érkezik. A szállításukhoz azt javasoljuk, hogy ne egy, hanem egyszerre több kényelmes, sofőrrel ellátott kisbuszt béreljen.
  • Party-basszusok. A kiváló lehetőség, hogy kényelmes feltételeket teremtsen 40 vendég időtöltéséhez. A puha kanapékkal, bárral és modern audio- és videoberendezésekkel felszerelt szalonban tökéletesen megpihenhetnek az anyakönyvi hivatalba vezető úton.
  • Üzleti autók. A Mercedes, a Cadillac és a Volvo vezetői osztályú autók méltó helyet foglalnak el az ünnepi autókonvojban.

A legfontosabb okok, amiért érdemes sofőrös autót bérelni az esküvőre a Pumuklisoforszolgalat.Hu

Először is, kényelmes. Minden vendég a lehető legkényelmesebben fogja érezni magát, mert úgy érezheti magát, ahogyan csak akarja, anélkül, hogy arra kellene gondolnia, hogy másokat kell majd a fogadásra fuvaroznia.

Másodszor, megbízható. Ha kisbuszt és limuzint rendel az esküvőjére sofőrrel, biztos lehet a vendégek biztonságában. A Pumuklisoforszolgalat.hu minden munkatársának nagyszerű élmény a járművezetés.

Harmadszor, funkcionális. Ha tőlünk rendel egy ilyen szolgáltatást, mint “autókölcsönzés sofőrrel esküvőre”, a budapesti lakosok magas színvonalú szolgáltatásra számíthatnak. Alkalmazottunk nemcsak a sofőri feladatokat látja el, hanem szükség esetén az autó belsejét is kitakarítja, és a parkolás során pincérként is tevékenykedik.