Hogyan vezethetek limuzint?

Egy limuzin nem mindennapi autó, de ki tudja, mikor lesz alkalma vezetni egyet. Nem mindenki tudja, hogyan kell vezetni egy limuzint, nem mindenkinek volt lehetősége, különösen, hogy vezesse a kedvenc nyaralási célpont, mint például egy jó küldetés exitGames.

De az elméletben meg kell érteni, hogyan kell megfelelően kezelni egy ilyen hosszú autó. A tanácsokat egy tapasztalt sofőr adja, aki több mint egy évet töltött a limuzin volánja mögött különböző rendezvényeken.

Sebesség

Az első dolog, amit meg kell tanulnod, hogy hogyan győzd le a gyors vezetés kísértését. A limuzin optimális sebessége 40 km/óra. Ez a sebesség biztonságos, mivel lehetővé teszi a gyors fékezést. Az autó 50 km/h sebességnél már magától bekapcsol, amikor a fékezés és a kanyarok leküzdhetetlen akadállyá válnak.

Kanyarodás

Egy limuzinnal könnyebb kanyarodni, ha már van tapasztalata a pótkocsis vezetésben. Minél hosszabb a jármű, annál távolabb kell mennie a járdaszegélytől. Még ha az utca ötször olyan széles is, mint az autó, akkor is figyelnie kell a kerekek és a járda közötti távolságot, hogy kanyarodáskor ne akadjon el.

A megfelelő felszerelés kiválasztása

A limuzin első, második és harmadik sebességfokozatban gyorsul. Nincs sok értelme tovább menni, mivel az autó ugyanolyan nagy sebességgel fog haladni negyedik fokozatban is. Továbbá a fogyasztás jelentősen megnő, ha a sebesség nagy.

Üzemanyag

Ami az üzemanyagot illeti, nemcsak a nagy sebesség, hanem a gázpedál felesleges lenyomása is hozzájárul a fogyasztáshoz. A kereszteződésekben való állandó megállás és elindulás növeli a fogyasztást. Az üzemanyagot nem használják ki a lehető legjobban. Egy ilyen hatalmas géphez sok benzinre van szükség. Az üzemanyag-megtakarítás érdekében megfontolhatja a gördülő üzemmódot, azaz a gázpedál időnkénti felengedését, miközben az autó gurul.

Az autó károsodásának kockázata

Ha egy limuzin eleve limuzin, a fekvőrendőrök nem ártanak neki. De ha az autó három autóból áll, akkor nagyon nagy a kockázata annak, hogy egy fekvőrendőrbe ütközik. Az autó szerkezete törékeny, és már egy kisebb sérülés is az egész autót működésképtelenné teszi.